Wilo-Atmos GIGA-N

Pompă standard pentru utilizări universale și o durată lungă de viață.

Wilo-Atmos GIGA-N este modelul de bază pentru pompele cu etanșare mecanică. Varietatea ridicată de versiuni în ceea ce privește motoarele și materialele, precum și domeniul de temperatură extins, cuprins între -20 și +140 °C, transformă această pompă în obiectul bun la toate pentru cele mai diverse utilizări.

Datorită straturilor de acoperire rezistente la coroziune și rulmentului antifricțiune fără întreținere, pompa proiectată pentru funcționare continuă garantează o durată de viață ridicată. În cazul unei întrețineri, cuplajul cu distanțier demontabil asigură schimbarea cât mai rapidă posibil a etanșării mecanice. Wilo-Atmos GIGA-N are turația reglabilă prin intermediului convertizorului Wilo-EFC. Aceasta poate fi echipată cu monitorizare a oscilațiilor și a temperaturii lagărului pompei, pentru a se putea detecta din timp defecțiunile periculoase.

Wilo oferă servicii de service complementare personalizate, de la punerea în funcțiune până la întreținere – iar prin intermediul Pachetului fără griji 24h din 24 WiloCare, sistemul de monitorizare Wilo de la distanță garantează siguranță optimă în exploatare.