Soluții inteligente în domeniul aprovizionării și evacuării apei

Compania Axima Grup SRL a fost fondată în 2006 de o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniul aprovizionării și evacuării apei. Viziunea companiei a fost de la început aceea de a-şi respecta angajamentele, oferind clienţilor produse şi servicii de calitate.

Privind mereu în perspectivă spre parteneriate de durată, Axima Grup SRL şi-a consolidat poziţia de lider pe piaţa soluţiilor de pompare în Republica Moldova, oferind la momentul actual servicii complete de pompare la nivel naţional.

Investeşte în calitate!

Noi credem că există loc pentru servicii de pompare de calitate fără compromisuri. De aceea, am ales să colaborăm doar cu profesioniştii. Prin parteneriatul cu Wilo România, vă oferim o gamă largă de produse de calitate, care se adresează tuturor nevoilor dumneavoastră.

Servicii complete

Satisfacţia clientului este şi a noastră. De aceea, în colaborarea cu dumneavoastră vă stăm alături la fiecare pas: de la consultanţa gratuită, la vânzarea şi apoi pe toată perioada utilizării acestora, în perioada de garanţie şi post-garanţie, prin service-ul autorizat.

Combinaţia perfectă

Experienţă şi profesionalism – două dintre cuvintele care ne caracterizează cel mai bine. Echipa Axima Grup SRL este mereu gata să primească cererile dumneavoastră, răspunzând cu promptitudine oricărei solicitări.