Politica de Confidențialitate

Bun venit la Axima Grup SRL! Suntem dedicați protejării confidențialității informațiilor dvs. cu caracter personal. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. cu caracter personal. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

1. Informațiile pe care le colectăm

Colectăm informații cu caracter personal pe care ni le furnizați voluntar atunci când utilizați serviciile noastre sau comunicați cu noi. Aceste informații pot include:

  • Numele și prenumele
  • Adresa de e-mail
  • Numărul de telefon
  • Adresa fizică
  • Informații de facturare
  • Detalii privind proiectele investiționale

2. Scopurile pentru care utilizăm informațiile

Utilizăm informațiile dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Consultarea în domeniul sistemelor de apă
  • Emiterea facturilor și procesarea plăților.
  • Furnizarea suportului tehnic și asistenței pentru clienți.

3. Protecția informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. cu caracter personal. Utilizăm măsuri adecvate pentru a asigura securitatea acestora, inclusiv protecția împotriva accesului neautorizat, divulgării sau modificării. Accesul la datele dvs. cu caracter personal este limitat la angajații noștri care au nevoie de aceste informații în scopurile specificate mai sus.

4. Dezvăluirea informațiilor

Nu dezvăluim informațiile dvs. cu caracter personal către terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre sau în conformitate cu legile aplicabile. Ne angajăm să nu vindem, să nu închiriem sau să nu transferăm informațiile dvs. cu caracter personal altor entități.

5. Drepturile dvs. cu privire la datele cu caracter personal

Aveți dreptul de a solicita accesul, corectarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal. Dacă doriți să exercitați aceste drepturi sau aveți întrebări cu privire la datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail  office@axima.md

6. Actualizarea Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de gestionare a informațiilor. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru web, iar data ultimei actualizări va fi indicată în partea de sus a acestei politici.

7. Contact

Pentru întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail  office@axima.md

Aceasta este o versiune generală a Politicii de Confidențialitate pentru Axima Grup SRL. Asigurați-vă că adaptați acest document pentru a reflecta nevoile și practicile specifice ale companiei dumneavoastră și consultați întotdeauna cu un specialist în dreptul protecției datelor pentru a vă asigura că sunteți în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.